Nainen kestopigmentoi huulensa – näin se tapahtui

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kestopigmentoinnit ovat alkaneet kasvattamaan nopeasti suosiotaan. Moni haluaa pigmentoida silmiin rajaukset, kulmakarvansa tai huulensa helpottaakseen joka-aamuista meikkausrutiinia. Nyt videolla nähdään miten naiselle tehtiin huuliin kestopigmentointi.

Nainen oli ollut koko ikänsä epävarma hänen huultensa epätasaisesta väristä, minkä vuoksi hän päätti nyt viimein kestopigmentoida huuliinsa täydellisen tasaisen sävyn. Kestopigmentoinnilla huuliin saadaan punainen sävy, joka kestää muutaman vuoden ajan ja haalistuu sitten vähitellen pois.

Vaikka pigmentointi tehdään samantapaisella tekniikalla kuin tatuoinnit, se ei sattunut. Toimenpiteen kivuttomuus yllätti naisen, koska hän ei uskonut, että puudutusaine olisi todella voinut toimia niin tehokkaasti. Nainen oli todella tyytyväinen lopputulokseen, joka oli vielä parempi kuin hän olisi voinut kuvitella.