Sukkahousumainos raivostuttaa: ”Liian laihoja malleja”

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Wish.com -verkkokauppa on mainostanut kurvikkaammille naisille tarkoitettuja pluskokoisia sukkahousuja tavalla, joka on saanut ihmiset raivostumaan. Kuvissa hoikat mallit ovat pukeneet ylleen heille aivan liian suuret sukkahousut, joita he venyttävät kuvissa koko vartalonsa yli.

Ihmiset ovat hermostuneet Today-sivuston mukaan mainoksista, joissa esitellään isoja ja venyviä sukkahousuja pienikokoisten mallien päällä. Kuvissa naiset pitävät sukkahousujen vyötärökaistaleesta kiinni ja venyttävät housut heidän kasvoilleen saakka pujottaen kädetkin sukkahousukankaan alle.

Mainoksissa olisi pitänyt monien mielestä käyttää pluskokoisia malleja sen sijaan, että hoikat mallit esittelevät kuvissa miten suuret sukkahousut heidän yllään ovat. Pluskokoisia vaatteita ei ole koskaan nähty mainostettavan niin, että pienikokoiset mallit pitäisivät niitä yllään ja esittelisivät miten suuria vaatteet heille ovat, ja se tuskin lisää oikean kohderyhmän ostovoimaa tälläkään kertaa.