Seksiklinikka hoitaa julkkiksia – hoitomuodot paljastuivat!

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Arizonalaisella aavikkopalstalla sijaitseva klinikka The Meadows on erikoistunut etenkin seksihäiriöistä kärsivien henkilöiden hoitamiseen. Hoitolaitoksessa on vieraillut lukuisia julkisuuden henkilöitä, kuten seksiriippuvaiseksi tunnustautuneet Tiger Woods, David Duchovny, Michael Douglas, Harvey Weinstein ja viimeisimpänä Kevin Spacey.

Arzinolaisella kuntoutusklinikalla parhaillaan apua ongelmiinsa saava Kevin Spacey maksaa RadarOnlinen mukaan seksiriippuvuutensa hoitamisesta 37.000 dollaria kuussa.

The Meadows -klinikka on luksusluokan kuntoutuslaitos, joka muistuttaa enemmän lomakohdetta kuin terapeutin vastaanottoa. Sonoranin aavikolla sijaitseva hoitolaitos tarjoaa potilailleen lokoisat oltavat.

Alueella on suurikokoinen uima-allas, kuntosali, omat majoitusmökit ja lukuisia terapiasessioita. Potilaat pääsevät muun muassa osallistumaan joogakursseille, kuvataidepajoihin tai halailemaan terapiaeläiminä toimivia hevosia. Klinikalla käytetään apuna pehmoleluja, ja addiktit voivat ilmaista tunteitaan teddykarhujen kanssa suoritettavan terapian avulla. Osa hoidoista luokitellaan new agen piiriin kuuluviksi.