Instagram-povipommi on tyrmäävä näky – bikinit kuin postimerkit!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalinen media on tehnyt viime vuosina lukuisia uusia julkkistähtiä. Yleensä näyttävät neitokaiset saavat ensin runsaasti seuraajia sosiaalisen median kanavissa, kunnes he saavat pian huomiota myös paparazzeilta. Eräs sonetähti on yhdysvaltalainen Moriah Mills.

Nyt Moriah Mills on kuvattu nauttimassa rantaelämästä Miamissa, jossa hän keikisteli pienenpienissä punaisissa bikineissä. Paparazzi esitteli kurvejaan paparazzeille ja miljoonille someseuraajilleen.

Instagramista tähdeksi nousseella Moriah Millsillä on siis nykyisin jo 2,3 miljoonaa seuraajaa, jotka odottavat häneltä lähinnä rohkeita ja vähäpukeisia poseerauksia. Nyt myös paparazzit ovat innostuneet uudesta kurvittaresta, sillä hän on päätynyt jo useita kertoja paparazzikuviin. Taannoin Moriah poseerasi XXL Mag -lehdessä.

Splash
Splash
Splash
Splash