Serkukset painavat yli 900 kiloa – televisiosarja seuraa laihdutusta

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisella TLC-televisiokanavalla käynnistyy pian uusi lifestyle-sarja, jossa seurataan vakavasti ylipainoisen suvun elämäntaparemonttia. Sarjan tähtinä on kolme serkusta, joiden yhteenlaskettu paino on yli 900 kiloa. Sarja on nimeltään Family by the Ton.

Lähes tonnin painoisesta poppoosta kertova televisiosarja kuvaa kolmen serkuksen, Naomin, Drew’n ja Chitokan matka kohti terveellisimpiä elintapoja. Heistä jokaisella on järisyttävä määrä ylipainoa, ja he ovat vaarassa syödä itsensä hengiltä. Sarjassa seurataan myös Naomin äidin laihdutusleikkausta ja sen onnistumista.

Chitoka on ollut sängyssä kolme vuotta ilman, että on käynyt kertaakaan talon ulkopuolella. Naomi puolestaan haaveilee perheen perustamisesta. Sen sijaan Drew myöntää, että hänellä on vakava syömishäiriö, joka näkyy myös päälle päin. Sarja käynnistyy Yhdysvalloissa 10. päivä tammikuuta. Nähtäväksi jää, näytetäänko sarjaa tulevaisuudessa Suomen TLC-kanavalla.