Khloe Kardashian riitelee siskonsa kanssa – antaa epätoivottuja neuvoja vauvaan liittyen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

33-vuotias realitytähti ja tuleva perheenäiti Khloe Kardashian teki juuri ensimmäisen televisioesiintymisensä raskauden ilmoittamisen jälkeen. Khloe oli vieraana Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa ja näytti todella sädehtivältä valkoisessa asussaan ja pitkissä hiuksissaan. Nyt nainen nähtiin myös Jimmy Kimmelin ohjelmassa.

Khloe Kardashian odottaa esikoistaan koripallotähti Tristan Thompsonin kanssa. Khloe kertoi Jimmy Kimmelin haastattelussa, että hänen sisaruksillaan ja äidillään on hänelle paljon neuvoja, joita nainen ei välttämättä haluaisi kuulla tai noudattaa. Varsinkin isosisko Kourtney on ollut melko ehdoton antamissaan neuvoissa ja tuominnut Khloen päätökset, minkä vuoksi siskokset ovat riidelleet viime aikoina paljon.

Khloe halusi lastenhuoneeseen television, josta Kourtney oli kauhuissaan. Kourtney oli myös kieltänyt siskoaan sallimasta muovisia leluja lapsen lähettyville. Khloe ei kuitenkaan ole niin tarkka vaan haluaisi antaa lapsen leikkiä kaikenlaisilla leluilla, joita hän tulee saamaan lahjaksi.