7 lapsen äiti ryhtyi elämään terveellisesti – on nyt kuin fitness-kaunotar!

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Jessica Enslow synnytti ensimmäisen lapsensa 19-vuotiaana. Nyt nainen on 43-vuotias ja hänellä on yhteensä seitsemän lasta. Kuntoiluun ja terveellisiin elämäntapoihin hurahtanut Jessica Enslow on nykyisin paremmassa kunnossa kuin parikymppisenä.

Seitsemän lapsen äiti Jessica Enslow on saanut seitsemän lasta vuosien 1994 ja 2013 välillä. Nyt suurperheen äidistä on tullut Instagram-tähti lähinnä hänen sutjakkaan ulkonäkönsä ansiosta. Jessicaa luullaan usein hänen vanhimman tyttärensä, 22-vuotiaan Alyssan, isosiskoksi. Nainen aloitti terveysintoilun vuonna 2015.

Perheenäiti pani koko ruokavalionsa remonttiin ja aloitti säännöllisen kuntosaliharjoittelun. Hän käy kuntoilemassa kolme kertaa viikossa lasten ollessa koulussa. Jessica vakuuttaa, että kuka tahansa pystyy samaan halutessaan.

Ihmisen tulee vain tavoitella määrätietoisesti sitä mitä haluaa, mutta olla tarvittaessa joustava. Jessica oli laihduttanut raskausajan kilot jokaisen lapsen välissä, mikä osaltaan auttoi nykyisen tavoitteen saavuttamista, Daily Mail uutisoi.

Hän ei laske ruoka-annosten makroja, mutta suosii proteiinia, hedelmiä ja kokojyvätuotteita. Jessica on opetellut syömään tietoisuusharjoittelun avulla siten, että lopettaa aterioinnin tuntiessaan olevansa kylläinen. Hän ei myöskään herkuttele tai syö prosessoitua ruokaa, koska tuntee olonsa sen jälkeen pahoinvoivaksi. Hän uskoo, että jokainen pystyy saavuttamaan terveemmän olotilan – jopa suurperheen äiti.

https://www.instagram.com/p/BdIznlXhsq3/?taken-by=jessicaenslow

https://www.instagram.com/p/BdeDSOChYkV/?taken-by=jessicaenslow

https://www.instagram.com/p/Bc7rpHBB5WC/?taken-by=jessicaenslow

https://www.instagram.com/p/Bc55FhehKZD/?taken-by=jessicaenslow

https://www.instagram.com/p/BclbKvRBvlG/?taken-by=jessicaenslow

https://www.instagram.com/p/BZFIdnIBLhV/?taken-by=jessicaenslow