Gwyneth Paltrow kihloihin – hehkuu onnea rakkaansa kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow ja Coldplay-yhtyeen laulaja Chris Martin erosivat 11 avioliittovuoden jälkeen vuonna 2014. Jo samana vuonna Paltrow löysi rinnalleen uuden rakkaan, mutta hän ei kuitenkaan halunnut tuoda miestä tai suhdetta heti julkisuuteen.

Pariskunnan ero viivästyi siitä syystä, että Chris Martin ei saanut hoidettua avioeron hakemista ajallaan. Ero astui voimaan vasta vuoden 2016 lopulla, ja jo 2017 vuoden maaliskuussa Paltrow ilmoitti julkisesti seurustelevansa Brad Falchukin kanssa. Nyt pariskunta on mennyt kihloihin.

45-vuotias Gwyneth Paltrow julkaisi omalla Instagram-kanavallaan kuvan, jossa tuore kihlapari poseeraa onnellisena yhdessä Goop-lehden kannessa. Kuvatekstiksi nainen on laittanut yksinkertaisesti vain emojin, jossa on timanttisormus. Pariskunta näyttää olevan todella rakastunut, ja fanit ovat innoissaan kirjoittaneet naiselle onnentoivotuksia.

💍

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on