Meryl Streep mokasi tietovisassa – ei muistanut omia Oscar-ehdokkuuksiaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

68-vuotias näyttelijäkonkari Meryl Streep on tunnettu monista huikeista roolisuorituksistaan useissa menestyneissä elokuvissa. Pitkän uran tehnyt Meryl Streep pääsi nyt osallistumaan haastattelunsa aikana hauskaan tietovisaan, jossa laaja kysymys liittyikin naiseen itseensä.

Meryl Streep oli Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa vieraana ja joutui perinteisen haastattelun sijaan vastaamaankin yllättävään tietovisakysymykseen, joka liittyi naisen Oscar-ehdokkuuksiin. Naisen tuli muistaa ja luetella minuutin aikana kaikki 20 elokuvaa, joiden roolisuorituksen ansiosta hän on ollut ehdolla palkinnon saajaksi. Streep suoriutui haasteesta melko huonosti, sillä hän muisti vain viisi elokuvan nimeä.

Meryl Streep on ollut 20 kertaa ehdolla Oscar-palkinnon saajaksi ja hänet palkittiin viime vuonna Golden Globes -palkintogaalassa myös todella arvostetulla Cecil B. DeMille Award -palkinnolla hänen saavutuksistaan viihdemaailmassa. Tänä vuonna saman tunnustuksen ja palkinnon sai Oprah Winfrey.