Demi Rosen takapuoli kasvaa silmissä – näin hän itse kommentoi

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

22-vuotias Instagram-sensaatio Demi Rose Mawby hemmottelee fanejaan usein rohkeilla kuvilla sosiaalisessa mediassa. Demi juhli joulukuussa yli kuutta miljoonaa seuraajaa, ja nyt luku on noussut siitäkin jo yli 200.000 fanilla.

Demi Rose Mawby on hyvin kurvikas nainen, ja hänet tunnetaankin kuvista, joissa nainen esittelee mielellään kameralle paljasta takapuoltaan. Fanit ovat kuitenkin alkaneet nyt huomaamaan, että naisen takapuoli tuntuu kasvavan kuva kuvalta suuremmaksi.

Fanit ovat huomanneet, että Demi Rosen takapuoli on viime vuosien aikana kasvanut huomattavasti ilman, että rasvaa olisi kertynyt muualle. Nainen vakuutti The Sun -lehdelle, että hänen kurvinsa ovat vain hyvien geenien ansiota. Sen lisäksi nainen kertoi treenaavansa kuntosalilla takapuoltaan ja syövänsä terveellisesti, mikä on auttanut takapuolen kasvattamisessa.

Demi Rose tekee kuntosalilla paljon erilaisia kyykkyjä ja askelkyykkyjä vastuskuminauhan avulla. Hän tekee myös aerobisia ja kovasykkeisiä treenejä ja harjoittaa myös yhtenä päivänä viikosta pelkästään ylävartaloa ja vatsalihaksia.

https://www.instagram.com/p/Bdn3S3MlGgw/?hl=en&taken-by=demirosemawby

https://www.instagram.com/p/BYlpBjcF5ek/?hl=en&taken-by=demirosemawby

https://www.instagram.com/p/BXQQyt1Fu1-/?hl=en&taken-by=demirosemawby