KL: Duudsoneille miljoonien sopimus Hollywoodiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoelta menestykseen ponnistaneet hurjapäät, Duudsonit, ovat solmineet Suomen mittapuussa erittäin merkittävän sopimuksen Hollywoodiin. Ultimate Expedition -realitysarjan sopimuksen arvo on miljoonia dollareita. Asiasta uutisoi Kauppalehti.

Kaverusten Rabbit Films solmi Googlen kanssa sopimuksen Huippujengi-televisiosarjansa yhdysvaltalaisesta versiosta, joka tullaan julkaisemaan nimellä Ultimate Expedition. Suomen televisiossa taannoin nähty realitysarja julkkisten hurjasta kiipeilyurakasta saa tuoreen sopimuksen myötä kansainvälisen version, jolle odotetaan verkossa miljoonien katsojamääriä.

Ultimate Expeditionissa kahdeksan julkkista kiipeää Tocllaraju-vuorelle. Ohjelman juontaa Duudson Jukka Hildén. Sarjan tuotantobudjetti on Kauppalehden mukaan enemmän kuin monien suomalaisten elokuvien, ja se on myös YouTuben mittapuussa poikkeuksellisen suuri. Rabbit Films on tehnyt kansainvälisen läpimurtonsa eteen töitä yli vuosikymmenen ajan.

Nyt tehty sopimus ei suinkaan ole Duudsonien ensimmäinen miljoonasopimus Hollywoodiin, sillä Stara uutisoi jo vuonna 2010 kuinka Duudsonit tekivät MTV-viihdekanavan kanssa kuuden miljoonan dollarin sopimuksen 12 jakson Dudesons in America -televisiosarjasta. Sarjasta tuli kansainvälinen hitti ja se esitettiin myös Suomessa. Ryhmän jäsenet panivat tuolloin itsensä likoon, sillä he saivat kuvauksissa vakavia vammoja. Katso poikien tunnelmat vuodelta 2010 alla olevilta videoilta.

Katso tästä Duudsonit-haastattelu osa 1

Katso tästä Duudsonit-haastattelu osa 2