Seksikäs fitness-bloggaaja julkaisi kolme kuvaa – taustalla tärkeä syy

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen fitness-kaunotar Chloe Madeley on vielä toistaiseksi suomalaisille tuntematon kaunotar, mutta hän tekee parhaillaan kansainvälistä läpimurtoa. Kotimaassaan hän on tullut tunnetuksi monista televisio-ohjelmista ja fitness-aiheisesta kirjastaan.

Nyt 30-vuotias Chloe on julkaissut tärkeän viestin Instagram-seuraajilleen. Hän on julkaissut kuvan, jossa nähdään naisen vartalo kolmessa eri koossa. Vasemmassa reunassa oleva kuva on otettu jouluherkutteluiden jälkeen, keskellä otettu kuva tavanomaisessa tilassa kun nainen on elänyt terveellisesti ja treenannut, ja oikeanpuoleinen kuva kun hän on tiristänyt rasvat pois kuvauksia varten.

Chloe Madeley haluaa muistuttaa seuraajiaan siitä miten tärkeää heidän on ymmärtää, että jokainen fitness-guru ei jatkuvasti ole kireässä kunnossa, eikä se olisi edes terveellistä. Moni fitness-bloggaaja varastoi kuvia, joita varten rasvat ja neste on tiristetty kehosta minimiin ja julkaisee niitä aika ajoin koko vuoden.

Rasvattomassa kunnossa ympäri vuoden pysyminen ei ole terveellistä niin henkisesti kuin fyysisestikään. Madeley muistuttaa kuitenkin myös siitä, että jatkuva herkuttelu ja makaaminenkaan ei ole hyväksi. Näin ollen jokaisen tulisi löytää itselleen sopiva kultainen keskitie, jossa pysyttelee normaalisti. Toisinaan on kuitenkin aika höllätä ja herkutella, ja toisinaan aika treenata itsensä huippukuntoon.

https://www.instagram.com/p/Bd7MS2pFxGW/?hl=en&taken-by=madeleychloe