Seksikäs fitness-bloggaaja julkaisi kolme kuvaa – taustalla tärkeä syy

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen fitness-kaunotar Chloe Madeley on vielä toistaiseksi suomalaisille tuntematon kaunotar, mutta hän tekee parhaillaan kansainvälistä läpimurtoa. Kotimaassaan hän on tullut tunnetuksi monista televisio-ohjelmista ja fitness-aiheisesta kirjastaan.

Nyt 30-vuotias Chloe on julkaissut tärkeän viestin Instagram-seuraajilleen. Hän on julkaissut kuvan, jossa nähdään naisen vartalo kolmessa eri koossa. Vasemmassa reunassa oleva kuva on otettu jouluherkutteluiden jälkeen, keskellä otettu kuva tavanomaisessa tilassa kun nainen on elänyt terveellisesti ja treenannut, ja oikeanpuoleinen kuva kun hän on tiristänyt rasvat pois kuvauksia varten.

Chloe Madeley haluaa muistuttaa seuraajiaan siitä miten tärkeää heidän on ymmärtää, että jokainen fitness-guru ei jatkuvasti ole kireässä kunnossa, eikä se olisi edes terveellistä. Moni fitness-bloggaaja varastoi kuvia, joita varten rasvat ja neste on tiristetty kehosta minimiin ja julkaisee niitä aika ajoin koko vuoden.

Rasvattomassa kunnossa ympäri vuoden pysyminen ei ole terveellistä niin henkisesti kuin fyysisestikään. Madeley muistuttaa kuitenkin myös siitä, että jatkuva herkuttelu ja makaaminenkaan ei ole hyväksi. Näin ollen jokaisen tulisi löytää itselleen sopiva kultainen keskitie, jossa pysyttelee normaalisti. Toisinaan on kuitenkin aika höllätä ja herkutella, ja toisinaan aika treenata itsensä huippukuntoon.

CAUTION🔴LONG POST BELOW👇🏼 – If you choose to take my advice, Here’s some stuff to understand about me… 1. I love food. And booze. I love lying in and then not moving from the sofa all day. I have loved eating all the chocolate in the house at Christmas and then looking for more in my siblings’ stockings since I was 2. Easter egg samesies. I am DEEPLY passionate about good red wine. I have a long standing love affair with pizza. Every time shit got hard, I got my duvet and got myself a pizza, and shit got good, if only for a day. I am NOT somebody who is going to give any of the above up. It’s too joyful. The image on the left is me post holiday, having trained daily, but also eating and drinking to my heart’s content ☺️ I was happy as punch when I took this, but could I have said the same if I’d carried on for the next several weeks or months? No. I would have become anxious and miserable. We are simply not meant to indulge all day every day. It is not indicative of a healthy mind or body. – 2. Even when I am in shape, i am not always lean. Most of us aren’t, despite what Instagram may lead you to believe. Lean is a whole new level of work. Trust me. Fitness models bank images and use them throughout the year, including me. Image 2 is my normal state. Happy, healthy, fit and strong, without an ab in sight. – 3. Just like it would be mentally and physically unhealthy to indulge every day of the year, it would be mentally and physically unhealthy to restrict yourself every day of the year. However, there is something to be said for hard work, discipline, focus and drive for short periods of time. Since I started exercising all of the above, I have become a much happier, calmer and more capable adult (book signings not included 😂). There is nothing unhealthy about disciplining yourself for a period of time and finding strength in yourself that you otherwise would never have known was there. – I love every image above, because I was happy in every state. And to be able to say that is my best accomplishment yet.#the4weekbodyblitz #4weekbodyblitz

A post shared by Chloe Madeley (@madeleychloe) on