Miten Donald Trump on onnistunut presidenttinä? Totuus kuultiin lasten suusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Donald Trump on toiminut Yhdysvaltain presidenttinä lähes vuoden ajan. Kuluneen vuoden aikana mies on ehtinyt aiheuttamaan melko paljon hämmennystä omalla toiminnallaan ja käytöksellään muun muassa sosiaalisessa mediassa. Nyt lapset pääsivät kertomaan oman mielipiteensä Donald Trumpista.

Totuus kuullaan aina lasten suusta, minkä vuoksi juontaja Jimmy Kimmel päättikin laittaa haastattelijansa kadulle kysymään lasten mielipidettä presidentistä. Lapset kertoivat, että Trump on onnistuneesti pelastanut kansan harmonialta ja sovinnolta. Lapset olivat myös sitä mieltä, että Trump ei voi olla kovin viisas, koska hän on niin ilkeä ihmisille ja haluaa rakentaa muurin.

Lapsille tuli ensimmäisinä asioina Donald Trumpista mieleen pienet kädet ja sormet, hiukset ja oranssihtava ihonväri kasvoissa. Haastattelujen lopuksi lapset saivat vielä tilaisuuden imitoida presidenttiä, jonka lapsetkin muistivat jo tietyistä lausahduksista ja puhetyylistä.