Fitnesstähden rehellinen kuvakollaasi – palautuminen ei ole helppoa

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen fitnesstähti ja kunto-ohjaaja Emily Skye on toiminut pitkään monien ihmisten tukena elämänmuutoksen keskellä ja antanut miljoonille myös inspiraatiota hänen fitness-aiheisten kuviensa avulla. Skye on kuusi viikkoa sitten synnyttänyt esikoisensa ja yrittää nyt itsekin karistaa raskauskiloja vyötäröltään.

Emily Skye julkaisi hänen Instagram-kanavallaan upean kuvakollaasin, jossa nähdään miten hänen vartalonsa on muuttunut vuoden aikana. Kuvissa nähdään naisen vartalo juuri ennen raskautta, raskauden loppuvaiheilla ja kuukausi synnytyksen jälkeen.

Skye kertoo rakastaneensa vartaloaan ennen raskautta, mutta toteaa kuitenkin rakastavansa sitä jopa vielä enemmän nyt. Nainen on kuitenkin kertonut haluavansa jälleen treenata itsensä kuntoon. Hän on huomannut, että palautuminen ei ole niin helppoa kuin moni muu fitnesstähti on sosiaalisessa mediassa antanut ymmärtää.

Emily Skye esittelee uusimmassa julkaisussaan vatsaansa ja kertoo, että raskaus jätti jälkensä hänen kehoonsa. Hän sai raskausarpia, ylimääräistä rasvaa, roikkuvan vatsan ja selluliittia. Skye myöntää, että vanhan kunnon saaminen takaisin edellyttää kovaa työtä, johdonmukaisuutta ja kärsivällisyyttä.

https://www.instagram.com/p/BeQk2UUlwN8/?taken-by=emilyskyefit

https://www.instagram.com/p/BeibabSF7V0/?taken-by=emilyskyefit

https://www.instagram.com/p/BenoI-aFzzw/?taken-by=emilyskyefit