Kunnianosoitus perheenisille – näin upeita he ovat!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Äidinvaistot syntyvät naiselle luonnostaan kun he kantavat vauvaa ensin vatsassaan ja sen jälkeen imettävät pikkuista. Miesten tuleekin isän roolissa luoda suhde omaan lapseen esimerkiksi yhteisten kylpyhetkien merkeissä. Nyt videolla nähdään miten ihana suhde isillä on lapsiinsa.

Hellyttävä YouTube-video todistaa, että vauvat ja isyys tuovat miehissä parhaat puolet esiin. Videolla nähdään koostettuna monia ihastuttavia kuvia, joissa nähdään miten ihana suhde isien ja vauvojen välille on muodostunut.

Koiranpennut ja vauvat herättävät äidinvaiston monissa naisissa, minkä vuoksi lasten ja lemmikkien kanssa olevat miehet näyttävät monien mielestä kiinnostavilta.Tämä saattaa osakseen olla syy myös siihen, minkä vuoksi vauvastaan huolehtiva mies on niin ihastuttava näky.