Kananpoikanen kuoriutui – lapset lauloivat syntymäpäivälaulun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Syntymä on kaunis ja koskettava tapahtuma, minkä moni onnellinen on saanut päästä todistamaan. Vatsassa kasvaneen lapsen tai lemmikin odottamien poikasten syntyminen näyttää ihmeelliseltä, mutta vielä ihmeellisemmältä ja vähintäänkin erikoiselta saattaa näyttää, kun lintu kuoriutuu munasta.

Nyt ihastuttavalla YouTube-videolla nähdään miten kananpoikanen kuoriutuu munasta. Lapset ovat seuranneet jo useamman tipun kuoriutumista, mutta kaksi lintua on vielä munan sisällä. Toiseksi viimeinen tipu syntyy videolla samalla kun lapset laulavat sille syntymäpäivälaulun.

Pieni kananpoikanen työntää munan kuorta auki ja kamppailee tiensä ulos liian pieneksi jäävästä kodistaan. Kun pieni tipu viimein saa päänsä ulos kuoren sisältä, lapset huokaisevat ihastuksesta ja alkavat laulamaan sille suloisessa kuorossa.