Näin perheenisä pääsi kaljavatsastaan eroon – kaksi asiaa muutti kaiken!

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

37-vuotias Carl Parnell muistaa olleensa lapsena nirso ruoan suhteen, minkä vuoksi hänen vanhempansa ovat antaneet hänen syödä mitä tahansa. Parnellista tuli ylipainoinan, mutta aikuisiällä mies päätti muuttaa asian kun hänen neljävuotias tyttärensä oli kommentoinut suurta vatsaa.

Tällä hetkellä Carl Parnell toimii inspiraationa myös muille elämäntapamuutoksesta haaveileville. Mies julkaisee kuvia Instagramissa hänen fitness-matkastaan ja kannustaa myös muita aloittamaan helpoilla ja pienillä muutoksilla ilman erikoisia trendidieettejä.

Carl Parnell kehottaa ihmisiä johdonmukaiseen painon pudottamiseen, mikä on hidasta, mutta kaikista keinoista kuitenkin helpoin. Mies neuvoo ihmsiä unohtamaan laihdutuspillerit, tiukat dieetit ja kuntokuurit ja keskittymään kahteen asiaa.

Ensimmäinen asia on se, että ihmisen tulee syödä joka päivä 200-500 kilokaloria vähemmän kuin kuluttaa. Toinen asia on se, että ihmisen tulee lisätä päiväänsä enemmän liikuntaa. Tähän pystyy kuka tahansa ilman kalliita kunto-ohjaajapaketteja tai sen suurempaa ravintotietämystä.

I have to bring this today as something I read annoyed me: I was fat, overweight, big and I reduced the weight and got healthier NOT by taking a wonder pill, starving myself, eating at a certain time, eating few meals, eating lots of meals or doing a new exciting exercise. I did it by keeping consistent in my food intake, lowering my calories to under my daily allowance and moving more. Plus educating myself of how your/my body actually works! It's not easy to lose a lot of weight but it's rewarding with the health results. DONT waste your money on things that you will not need. Work your daily calorie allowance and cut it by say 2-500kcal per day and move more. There you go it's as simple as that. But keep consistent 😁 rant over and you can do it for YOURSELF 👍 #inspire #weightloss #fitfam #fitness #fitspo #exercise #nutrition #diet #muscle #training #transformation #personaltrainer #underconstructionpt #health #healthandfitness #food #fatloss @bodytypenutrition

A post shared by Carl Parnell-NutritionFitness (@carlparnell_nutritionfitness) on