Tässä se viimein on! Odotetun Han Solo -elokuvan traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tulevan Solo: A Star Wars Story -elokuvan materiaalia on saatu odottaa niin kauan, että monet ehtivät jo ajatella sen olevan vakavissa vaikeuksissa. Nyt fanien odotukseen on kuitenkin vastattu.

Han Solon oman elokuvan ensimmäinen teaser-traileri julkaistiin Super Bowlin jälekisenä maanantaina. Siinä saadaan esimakua paitsi Alden Ehrenreichin esittämästä Solosta, myös Donald Gloverin Lando Calrissianista ja Game of Throens -tähti Emilia Clarken Qi’rasta.

Solo: A Star Wars Story -elokuvan ohjaajina toimivat alun perin Phil Lord ja Chris Miller. Tuottaja Kathleen Kennedy kuitenkin erotti heidät erimielisyyksien vuoksi. Tilalle palkattiin muun muassa Da Vinci -koodi -elokuvan ohjannut Ron Howard.

Elokuvassa mukana ovat myös Joona Suotamo, Woody Harrelson, Thandie Newton ja Paul Bettany. Solo: A Star Wars Story saa ensi-iltansa Suomessa 23. toukokuuta 2018.