Paris Hilton julkaisee uuden kappaleen! Julkaisu Ystävänpäivänä

Levyt Lifestyle Singlet Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiiritähti Paris Hilton on kiireinen nainen, jonka elämässä tapahtuu tällä hetkellä paljon. 36-vuotias kaunotar on kihloissa näyttelijä Chris Zylkan kanssa, ja pariskunta suunnittelee tällä hetkellä tulevia häitään. Sen lisäksi Hilton on julkaisemassa pian uutta musiikkia.

Paris Hilton ei vielä tiedä häidensä ajankohtaa tai juhlapaikkaa, mutta hän on kuitenkin ehtinyt saamaan muotisuunnittelijoilta jo paljon ehdotuksia hänen hääpukuaan ajatellen. Paris Hilton kertoi E! Live -kanavan haastattelussa, että hän haluaa kolme hääpukua. Nainen rakastaa asuvaihtoja, ja hän haluaakin eri puvun häitä edeltävälle illalliselle, seremoniaan ja itse hääjuhlaan.

Paris Hilton valmistelee tällä hetkellä myös toista albumiaan, jolta hän julkaisee tulevana ystävänpäivänä uuden I Need You -nimisen kappaleen. Uusi materiaali tulee tähden mukaan edustamaan deep housea, technoa ja electro-popia, minkä lisäksi hän on maininnut vaikutteikseen Madonnan, Michael Jacksonin ja Katy Perryn.