Alaston lentomatkustaja syynä – lentokone joutui palaamaan kentälle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Alaskan Airlines -yhtiön lennolla todistettiin taannoin hämmentävää välikohtausta. Lentokone joutui palaamaan kentälle alastoman matkustajan vuoksi. Lento 146 oli matkalla Alaskan Anchoragesta Seattleen.

Kesken lennon yksi matkustajista lukitsi itsensä lentokoneen vessaan ja riisui itsensä siellä alasti. Muut matkustajat huomasivat jonkin olevan pielessä lentohenkilökunnan kiirehtiessä kohti WC-tiloja kumihanskat käsissään. Lentokone joutui palaamaan takaisin Anchoragen kentälle, jossa viranomaiset olivat vastassa alastonta matkustajaa.

Associated Press -uutistoimiston mukaan mies toimitettiin paikalliseen psykiatriseen sairaalaan mielentilatutkimuksiin. Toistaiseksi on epäselvää, tullaanko häntä vastaan nostamaan syytteitä.