O.J. Simpson mukaan Borat-tähden elokuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Borat-tähti Sacha Baron Cohen työstää parhaillaan uutta Greed-elokuvaansa. Nyt tähden on paljastettu kuvanneen elokuvaan kohtauksia kiistanalaisen ja kohutun ex-jalkapalloilija O.J. Simpsonin kanssa.

Cohenin kerrotaan vierailleen Simpsonin hotellihuoneessa Las Vegasissa kiharaan perukkiin ja paksusankaisiin silmälaseihin naamioituneena. Daily Mail -lehden mukaan Simpson suostui tempaukseen vasta, kun hänelle maksettiin lähes 15.000 puntaa, eli lähes 17.000 euroa. Summa on mitättömän pieni normaaleihin näyttelijäpalkkioihin verrattuna.

Cohenin tulevan Greed-elokuvan on kerrottu ruotivan maailman superrikkaan eliitin maailmaa. Simpson on sittemmin paljastanut tavanneensa koomikon, ja kuvaili häntä mukavaksi mieheksi.

O.J. Simpsonia syytettiin vuonna 1994 ex-vaimonsa Nicole Brown Simpsonin ja tämän ystävän, Ron Goldmanin murhasta. Hänet kuitenkin julistettiin syyttömäksi rikokseen. Vuonna 2008 tähti tuomittiin vankeuteen aseellisesta ryöstöstä.