Amanda Harkimo bikinipeppu pystyssä – näky loksauttaa leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo nähtiin taannoin televisiossa Martina ja hengenpelastajat -ohjelmasarjassa, minkä jälkeen hän aiheutti kohun paljastettuaan kilpailun voittonsa Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa. Pian Amanda nähdään Temptation Island Suomi -ohjelman sinkkuna.

Nyt Harkimo on julkaissut Instagramissa valokuvan, jossa hän poseeraa uima-altaassa bikinipeppu pystyssä. Kuvansa yhteydessä Amanda kirjoittaa ”Infinity” ja viittaa sillä ilmeisesti uima-altaaseen.

Infinity.

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Viime aikoina Amanda on viihtynyt hyvin Yhdysvalloissa. Äskettäin hän julkaisi Instagramissa belfie-peppukuvansa, jossa hän esitteli sovituskopissa Kardashianien Dash-brändin erittäin paljastavaa uimapukua. Kuvan yhteydessä Amanda tiedusteli seuraajiltaan kannattaisiko hänen ostaa kyseinen uimapuku. Aika näyttää nähdäänkö kyseinen uimapuku Temptation Islandilla.

Gettin' in 💦

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

wake n bake

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on