Aseharrastaja kyllästyi USA:n kouluampumisiin: ”Nyt yksi vähemmän”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen aselait ovat olleet kautta aikojen eräitä maailman sallivimpia, ja NRA-aseliiton vahva lobbaus ei ole onnistunut tiukentamaan niitä juurikaan. Nykyisin Yhdysvalloissa tapahtuu vuosittain valtavat määrä muun muassa kouluampumisia juuri löysien aselakien johdosta.

Scott-Dani Pappalardo

Nyt aseharraastaja Scott-Dani Pappalardo on kyllästynyt miljoonien muiden ihmisten tavoin maansa alati lisääntyviin ampumistapauksiin ja niiden lukemattomiin viattomiin uhreihin. Hän päätti tehdä asian eteen jotain konkreettista. Pappalardo julkaisi Facebookissa videon, jossa hän sahasi AR-15 -aseensa osiksi ja totesi kantaneensa oman kortensa kekoon. Mies perusteli päätöstään sillä, että hän halusi varmistaa, ettei ainakaan hänen aseellaan koskaan surmattaisi ihmisiä.