Älä heitä ylikypsiä banaaneja pois – tässä neljä suussasulavaa reseptiä

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Banaani on yksi maailman suosituimmista hedelmistä. Osa ihmisistä heittää banaanit heti biojätteisiin, kun niiden ulkopintaan ilmestyy ruskia pilkkuja. Ylikypsät banaanit sopivat kuitenkin erinomaisesti makeutusaineeksi tai leivonnan raaka-aineeksi.

Lifestyle-sivusto Tasty on nyt esitellyt neljä herkullista reseptiä ylikypsien banaanien hyödyntämiseen. Niistä voi leipoa herkullisia mokkapaloja maapähkinävoin kanssa, tehdä vanukasta kermavaahdon ja keksien kanssa nautittavaksi, jalostaa banaanin pikkumunkeiksi tai panna banaanit lehtitaikinan sisään suklaalevitteen kanssa. Raaka-aineet löytyvät lähes jokaisesta kuiva-ainekaapista.

Banaanit muuttuvat makeammiksi kypsyessään. Osa ihmisistä leikkaa ylikypsät banaanit pakkaseen ja ottavat sieltä viipaleita tarpeensa mukaan ruokien makeuttamiseen. Yhdessä banaanissa on runsaasti hiilihydraatteja, minkä takia se sopii nopeaksi välipalaksi tai ennen urheilusuoritusta nautittavaksi.

4 Desserts to Make with Ripe Bananas

4 Delicious Desserts You Can Make With Ripe Bananas 🍌FULL RECIPES: http://bit.ly/2fJfp9S

Publié par Proper Tasty sur jeudi 5 octobre 2017