Autoilija pakeni kolaripaikalta Helsingissä – eeppinen yksityiskohta paljasti syyllisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu ajoittain tietoja tapauksista, joissa jokin lähes elokuvamainen seikka on johtanut rikollisen jäljille. Nyt tällainen tapaus on todettu Helsingissä, jossa tapahtui kolmen auton ketjukolari. Syyllinen pakeni paikalta, mutta jäi kiinni odottamattoman yhteensattuman johdosta.

Liikennevaloihin pysähtyneen auton perään ajanut toinen auto aiheutti maanantaina aamuyöllä hieman ennen kello yhtä kolmen auton ketjukolarin Mechelininkadulla Etu-Töölössä. Kolarin aiheuttaja poistui paikalta asiaa selvittämättä.

Ketjukolarin aiheuttanutta autoa ja sen omistajaa selviteltäessä huomattiin, että paikalta paenneen auton rekisteritunnus oli iskeytynyt peilikuvana toisen auton takapuskuriin. Siten poliisin oli helppo selvittää auton omistajan tiedot. Kolaripaikalta paennut autoilija tuskin ymmärsi, että näinkin voi peräänajossa tapahtua.

– Kolarin aiheuttaneen auton rekisteritunnus oli painautunut peilikuvana taksin takapuskuriin, joten poliisi pystyy selvittämään, kuka auton omistaa, toteaa tutkinnanjohtaja. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rikoskomisario Pekka Seppälä Helsingin poliisilaitokselta.