Heidi Klum sinkku! Ja taas valmis suhteeseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksasta alun perin kotoisin oleva huippumalli Heidi Klum toimii yhtenä kykyjenetsintäkilpailu America’s Got Talent -ohjelman tuomareista. Tämän lisäksi hän on myös yksi uusinta muotia esittelevän Project Runway -kilpailun tuomareista, minkä vuoksi nainen tuntuukin aina pukeutumisensa suhteen olevan aallon harjalla.

44-vuotias Heidi Klum on tällä hetkellä sinkku ja valmis tapaamaan uusia miehiä. Mallikaunotar oli nyt Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa vieraana ja pääsi pelaamaan peliä, jossa hänen tuli valita kahdesta tunnetusta mieskomistuksesta aina itselleen mieluisampi vaihtoehto.

Heidi Klum valitsi miehistä räppäri Draken, jossa hän pysyi pitkään. Valinta kuitenkin muuttui pelin aikana kun näytölle ilmestyi näyttelijä Joaquin Phoenix. Heidi Klum pysyi valinnassaan loppuun saakka ja kertoi, että hänen sydämessään on aina ollut erityinen paikka Phoenixille.