Koira odottaa samaa junaa joka ilta – perheenjäsen ei enää koskaan saavu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Intian Mumbaissa on ihmetelty yksinäistä koiraa, joka odottaa samaa junaa joka ilta. Eläimen sinnikkyydestä huolimatta kukaan ei ole saapunut noutamaan sitä.

Kanjurmargin juna-aseman matkustajat ovat huomanneet koiran ilmestyvän laiturille joka kello 23 maissa. Silminnäkijöiden mukaan koira vaikuttaa odottavan omistajaa, joka ei koskaan saavu.

– Koira odottaa myöhäisillan junia ja yrittää kurkistella sisään. Se vaikuttaa odottavan joko sitä säännöllisesti ruokkinutta tai sen hylännyttä ihmistä, surullisen näyn videoksi ikuistanut Sameer Thorat kuvaili Mumbai Mirror -lehden mukaan.

Tapaus on herättänyt runsaasti huomiota paikallisessa sosiaalisessa mediassa. Monet ovat alkaneet ruokkimaan yksinäistä koiraa. Paikalliset ovat myös yrittäneet etsiä koiralle joko sen oikeaa omistajaa tai kokonaan uutta kotia.

Uusimmat