Vanhus suojasi koiransa sateelta – puki sille sadeviitan ja hatun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ovat niin seurallisia ja omistajilleen tärkeitä lemmikkejä, että niistä tulee nopeasti kuin rakkaita perheenjäseniä. Monet yksinäiset ihmiset saavat lemmikeistä myös kaipaamansa kumppanin, joka pitää seuraa ja auttaa arjen askareissa.

Nyt videolla nähdään todella hellyttävä näky, joka on kuvattu Filippiineillä Davao Cityssa. Hedelmätorilla vanhempi mies on laittanut oman lemmikkinsä istumaan hänen pyöränsä sarvilla olevaan koriin, jossa koira kulkee mukavasti miehen mukana.

Kun ulkona alkoi satamaan, mies alkoi suojaamaan rakasta koiraansa sateelta. Vanhus puki koiralle sinisen sadeviitan ja laittoi koiran päähän vielä olkihatunkin. Koira antoi miehen pukea itsensä ja istui rauhallisesti korissa kun mies huolehti siitä, että koira ei kastuisi sateessa.