Barbra Streisand kloonasi koiransa – luonne osoittautui toiseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttävästi #MeToo-kampanjan puolesta puhunut näyttelijä ja laulaja Barbra Streisand on 75-vuotias Hollywoodin ikoni. Nainen on nyt paljastanut Variety-lehden haastattelussa kloonanneensa lemmikkikoiransa vanhasta ja rakkaasta karvakuonostaan. Koiran kloonaaminen maksaa 50.000 dollaria.

Yli 60 vuotta aktiivisesti esiintynyt Barbra Streisand paljasti Varietyn haastattelussa menettäneensä rakkaan Samantha-koiransa viime vuonna lemmikin ollessa 14-vuotias. Coton de tuléar -rotua edustavan soluja otettiin kuitenkin talteen, jotta supertähdelle pystyttiin valmistamaan kloonaamalla samanlaiset koiranpennut. Lemmikkieläimet ovat nimeltään Miss Scarlett ja Miss Violet.

Näyttelijälegendan mukaan koirilla on erilaiset persoonallisuudet, mutta hän odottaa niiden luonteen muuttumista iän myötä. Koiran kloonaaminen kustantaa esimerkiksi ViaGen-yhtiön nettisivujen mukaan 50.000 dollaria, kun yksi saman rodun edustaja maksaa kennelistä ostettuna muutaman tuhannen.