Britney Spears upeana kauneusgaalassa – esitteli treenattuja sääriään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britney Spears on omaksunut terveelliset elämäntavat aloitettuaan seurustelun iranilaisen personal trainerin ja fitnessmalli Sam Ashgarin kanssa. Nyt nainen nähtiin Los Angelesissa järjestetyssä gaalassa, jossa treenin tulokset puhuivat puolestaan.

Britney Spears nähtiin Hollywood Beauty Awards -gaalassa, joka järjestettiin Avalon Hollywoodissa. Tyylilleen uskollisena poptähti oli pukeutunut hyvin lyhyeen pitsimekkoon, joka paljasti kaunottaren treenatut reidet ja sääret.

Britney Spears yrittää ilmeisesti saada tällä hetkellä lasta Ashgarin kanssa, minkä vuoksi hän vaatii myös kaikilta ympärillään olevilta terveellisiä elämäntapoja. Britney Spears on kieltänyt kaiken alkoholin ja juhlinnan hänen läheltään kiertueen aikana. Nainen on muun muassa vaatinut, että alkoholi poistetaan kaikista hänen majoittamista hotelleista, minkä lisäksi hän kieltää juhlimisen myös kiertueen työntekijöiltä.

Splash News
Splash News
Splash News