Penis juuttui sormukseen – mies yritti pelastautua saksilla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Jo pelkkä sormuksen jumiutuminen peniksen ympärille saisi epäilemättä kenet tahansa pohtimaan omia elämänvalintojaan. Eräs borneolainen mies teki tilanteesta vielä tukalamman yrittäessään poistaa korua.

Kuchingin kaupungissa asuva 45-vuotias mies oli pyrkinyt saamaan peniksensä ympärille juuttunutta sormusta saksilla. Valitettavasti tämä johti siihen, että myös sakset juuttuivat kiinni elimeen.

Paikalle hälytetty palokunta ei New Straits News -lehden mukaan kyennyt auttamaan miestä. Niinpä hänet toimitettiin paikalliseen sairaalaan. Lääkäreiden ennuste oli huono, ja uhrin pelättiin kärsivän pysyvistä vammoista.

Asiantunteva hoitohenkilökunta onnistui kuitenkin irrottamaan sekä sormuksen että sakset 25 minuutissa. Toimenpide suoritettiin erityisellä huolella, jotta miehen sukukalleudet eivät kärsineet sen aikana.