Parturikampaaja teki takaraivoon härskin kuvan – asiakas raivostui

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että hiukset kertovat paljon kantajastaan ja ovat kuin henkilön kruunu. Hiukset voivat kertoa paljon henkilön elämäntyylistä ja persoonasta, minkä vuoksi moni haluaakin säännöllisin väliajoin käydä ammattilaisella päivittämässä oman tyylinsä.

Nyt videolla nähdään todella persoonallinen hiustyyli, jonka parturikampaaja leikkasi salaa miehen hiuksiin. Parturi oli tavannut tehdä asiakkaan takaraivoon hiuksista jonkin kuvan aina hiustenleikkuun yhteydessä. Kun asiakas oli pyytänyt parturia loihtimaan tällä kertaa jonkin eri kuvan, hän ei ymmärtänyt antaneensa taiteilijalle vapaat kädet.

YouTube-videolla nähdään miten asiakas raivostuu huomatessaan, että hänen takaraivoonsa on tehty trimmaajan avulla iso peniksen kuva. Peniksen malli on vieläpä sellainen, että sen poistamiseen vaaditaan koko hiusten ajelemista jolloin mies ei voi saada enää mitään muutakaan kuviota hiuksiinsa.