Emma Watsonin tatuoinnissa kirjoitusvirhe – vitsailu alkoi heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viihdemaailma on rypenyt viimeisen vuoden ajan useiden otsikoihin nostamien seksiskandaalien kourissa. Suuri joukko julkkiksia on ryhtynyt puolustamaan naisten oikeuksia kertoen kokemuksiaan Hollywoodin seksuaalisesta häirinnästä tai hyväksikäytöstä. Me Too ja Time’s Up -kampanjat ovat näkyneet myös monien palkintogaalojen punaisella matolla.

Suurena feministinä ja tasa-arvon kannattajana tunnettu Emma Watson asteli nyt Vanity Fair Oscars -juhliin, jossa hän esitteli uutta tatuointiaan. Naisen tatuoinnissa luki Times Up, minkä vuoksi moni alkoikin heti vitsailemaan naisen kustannuksella heittomerkin puuttumisen ja kirjoitusvirheen vuoksi. Tatuointi taisi kuitenkin olla Daily Mail -uutisten mukaan vain siirtokuva eikä pysyvä tatuointi.

Näyttelijä Emma Watson tunnetaan parhaiten hänen roolistaan Harry Potter -elokuvissa ja Kaunotar ja Hirviö -elokuvassa. Tähti on näyttelemisen ohella esimerkiksi toiminut YK: tasa-arvojärjestön hyvän tahdon lähettiläänä ja opiskellut kirjallisuutta Brownin yliopistossa. Sen vuoksi moni ihmettelikin miten nainen on päästänyt tällaisen kirjoitusvirheen hänen kätensä tatuointiin saakka.