Näin pakkaat treenikamat salille – näppärät niksit haltuun

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kuntosalille mennessä kannattaa ottaa mukaan treenivaatteiden lisäksi ainakin peseytymisvälineet, lenkkarit, pikkupyyhe, juomapullo ja hygieniatarvikkeet. Treenikassin pakkaamiseen syntyy ajan kanssa tietynlainen rutiini, kun kuljettaa samoja tavaroita salin ja kodin väliä usean kerran viikossa.

Lifestyle-sivusto Nifty on kuitenkin antanut hauskoja vinkkejä siihen, kuinka treenistä saa pienellä vaivalla nautinnollisemman. Urheiluvaatteet voi pakata kassiin kätevästi rullalle pyörittäen, jolloin ne vievät vähemmän tilaa. Juomapullon voi täyttää etukäteen puolilleen ja pakastaa, jotta saa takuuvarmasti kylmää nestettä kuntoilun kylkeen.

Raikastavia pyyhkeitä voi tehdä etukäteen jääkaappiin eucalyptysöljyn ja veden avulla. Kengät voi sen sijaan pakata suihkumyssyyn. Jokainen ihminen toivottavasti peseytyy hikijumpan jälkeen, joten hygieniatarvikkeita varten kannattaa hankkia pieni toilettilaukku. Rasvat ja muut kannattaa panna pienempiin purkkeihin, kuten piilolinssikoteloon tai matkapulloihin.

How To Pack The Perfect Gym Bag

Here's how to pack the perfect gym bag 💪

Publié par Nifty sur jeudi 8 mars 2018