RuPaul sai tähden Walk Of Famelle – puhkesi kyyneliin onnesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen 57-vuotias drag queen RuPaul on saanut oman tähden legendaariselle Hollywoodin Walk Of Famelle. Mies on yksi maailman kuuluisimmista televisiopersoonista ja hänen tunnetuin ohjelmansa lienee RuPaul’s Drag Race -niminen realityohjelma.

Mallina, näyttelijänä ja laulajana tunnetuksi tullut RuPaul on maailman ensimmäinen drag queen, joka on saanut oman kunniatähtensä Hollywoodin Walk Of Famelle. Mies on toiminut ansioituneena seksuaalivähemmistöjen puolesta puhujana. Hän pääsi viime vuonna myös Time 100 -listalle, joka esittelee maailman suurimpia vaikuttajia.

Drag queen -pioneeri RuPaul on voittanut kaksi Primetime Emmy -palkintoa. Hän on eittämättä menestynein amerikkalainen drag queen. Hän puhkesi kyyneliin nähdessään oman tähtensä Walk Of Famella, koska on unelmoinut kunnianosoituksesta pikkupojasta saakka. Miehen juhlassa puhunut näyttelijä Jane Fonda sanoi, että hänen mielestään RuPaulin tähden pitäisi olla kolme kertaa suuremman kokoinen.