Poliisiraportti: Captain Dickhead pidätettiin Floridassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridasta kantautuu erikoisia uutisia lähes päivittäin. Joku voisi luulla, että alueen vesijohtovedessä on jotain, mikä ajaa ihmiset herkemmin eriskummallisiin tilanteisiin. Nyt poliisi on raportoinut pidättäneensä floridalaisen miehen, jonka nimi oli asiakirjojen mukaan Captain Dickhead.

Naapurusto oli soittanut poliisit Sebastianin asuinalueelle Floridassa, koska erään kodin takapihalta oli kuulunut äänekästä tappelua aamuyöllä hieman ennen kello kahta. Paikalta tavoitettiin Pamela Alonge -niminen nainen sekä hänen poikaystävänsä. Heillä oli ollut perheriita.

Mies ei suostunut kertomaan nimeään poliiseille ja alkoi väitellä viranomaisten kanssa. Poliisit panivat hänet käsirautoihin ja toimittivat putkaan. Koska riidan päätteeksi pidätetty poikaystävä ei suostunut kertomaan nimeään edes pidätyskuvaa ottaessa, nimesivät poliisiviranomaiset hänet virallisiin asiakirjoihin nimellä Captain Dickhead. Myöhemmin selvisi, että mies oli 25-vuotias Joseph Boren, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi