Nainen pelasti piikkisian pulasta – hellyttävä operaatio videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan epäonniset villieläimet löytävät itsensä sellaisesta kiipelistä, josta vain lajitoverit tai ihmiset pystyvät auttamaan ne pois. Tällä kerralla pulaan oli joutunut suloinen piikkisika, joka oli pyörähtänyt lumihankeen selälleen.

YouTube-videolla nähdään miten nainen auttaa selälleen juuttunutta piikkisikaa. Nainen onnistuu kääntämään piikkisian oikein päin harjan avulla. Nainen jää katsomaan, että piikkisika pärjää omillaan, jolloin hän huomaa alkuperäisen ongelman. Piikkisika ei onnistu kiipeämään pienen lumikinoksen yli, minkä vuoksi se kaatuu ja pyörähtää aina uudelleen maahan selälleen.

Nainen katsoo piikkisian taistelua hetken ja auttaa sen vielä toistamiseen pystyyn. Lopulta nainen keksii kuitenkin tehdä harjan avulla piikkisialle reitin, jonka avulla piikkisika pääsee pienen pientareen yli. Onnekas piikkisika tarttui heti apuun ja käytti reittiä päästäkseen jatkamaan matkaansa.