Perheenäiti meni naimisiin tyttärensä kanssa – tuomittiin vankilaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oklahomassa asuva perheenäiti on tuomittu kahden vuoden vankeusrangaistuksella mentyään naimisiin oman tyttärensä kanssa. Äiti oli uskotellut lapselleen, että avioliiton solmimisessa ei ole mitään laitonta, minkä vuoksi tytär oli suostunut avioliittoon.

Patricia Ann Spann on aiemmin menettänyt hänen lastensa huoltajuuden. Hän kuitenkin tutustui biologiseen tyttäreen uudelleen vuonna 2014, jolloin äiti ja tytär ihastuivat toisiinsa. 45-vuotias Patricia Ann vei hänen 26-vuotiaan tyttärensä Misty Velvet Dawnin vihille kaksi vuotta myöhemmin. Patricia oli uskotellut Mistylle konsultoineensa kolmea eri lakimiestä, jotka olivat olleet sitä mieltä, että avioliitolle ei ole esteitä.

Lastensuojelun työntekijän tekemällä tarkastuskäynnillä tarkastaja oli huomannut, että äiti ja tytär olivat menneet naimisiin, minkä jälkeen hän oli tehnyt heistä ilmoituksen. Patrician tutkinnan yhteydessä kävi BBC-uutisten mukaan ilmi, että hän oli aiemmin vuonna 2008 mennyt naimisiin myös oman 18-vuotiaan poikansa kanssa. Poika oli kuitenkin itse kaksi vuotta myöhemmin mitätöinyt avioliiton insestin vuoksi.

After finding out she married her daughter, investigators later discovered Patricia Ann Spann had previously wed her son.

Publié par BBC News sur jeudi 15 mars 2018