Janni Hussi nakuilee rohkeassa kylpykuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tunnetuimpiin fitness-kaunottariin lukeutuva Janni Hussi osallistui taannoin peräti kuuden viikon ajan Filippiineillä kuvattuun Selviytyjät-realityohjelmaan, jonka tuloksia nähdään televisiossa nyt viikoittain. Nyt hän on mainostanut uudempaa tuotantoaan seksikkäällä somekuvalla.

Janni poseeraa Instagramissa julkaisemassaan valokuvassa kylpyammeessa niin, että vesi ja vaahto peittävät hänen ylävartalon intiimit paikkansa vain hädin tuskin. Kuvatekstissä selviää, että Janni mainostaa kuvalla eilen alkanutta Lista päälle -sarjaansa.

– Luvassa koomista elämää keskellä remonttia, joka saa takuulla tukevammankin parisuhteen heilumaan liitoksistaan, Janni Hussi kommentoi.

Taannoin Janni paljasti paljonko vaatteita hän sai ottaa mukaansa Selviytyjät-kuvauksiin. Niukka määrä kauhistuttaa varmasti monia laukkukaupalla vaatteita mukanaan yleensä kuljettavia.

– Mukaan saimme kukin ottaa yhdet shortsit, yhden t-paidan, yhden pitkähihaisen, yhdet pitkät housut, kahdet alusvaatteet, yhden ponnarin, kahdet uima-asut sekä kahdet sandaalit. Näillä piti pärjätä koko reissu. Toisin sanoen, mukaan emme saaneet ottaa esimerkiksi hammasharjoja, kampaa, sheiveriä, shampoota tai saippuaa, Janni Hussi paljasti.