Mikko Leppilampi esitteli upean sixpackinsä! Tässä 9 kuukauden treenin tulos

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosikkinäyttelijä Mikko Leppilampi on jokaiselle suomalaiselle tuttu televisiosta ja elokuvista. 39-vuotias tähti jatkoi myös yli kymmenen vuotta sitten aloitettua soolouraansa laulajana julkaisemalla uuden Hunaja-nimisen kappaleen helmikuussa.

Mikko Leppilampi aloitti elämäntapamuutoksensa noin yhdeksän kuukautta sitten, minkä jälkeen hän on saanutkin paljon näkyviä tuloksia aikaiseksi. Mies on tasaisin väliajoin esitellyt omaa edistymistään näyttävillä kuvilla, joista uusimmassa hän esittelee nyt tämänhetkistä kuntoaan.

– Mulle tärkeintä on ollu se, et hyvinvoinnista ja sen ylläpitämisestä on tullu selkeesti intohimo, jota on ehdottomasti ruokkinut, tottakai tulokset, mutta ennen kaikkea se, että monet muutkin on inspiroitunu mun omista rimpuiluista ja tsempannu sitä kautta jatkamaan ja tekemään entistä enemmän duunia tavotteiden saavuttamiseks. Kiitos siis siitä! Ei muuta, ku eteenpäin ja homma jatkuu!! Intoo kaikille treeneihin ja tsempataan jatkossakin toinen toisiamme!

Mikko Leppilampi kertoo laihtuneensa yhdeksän kuukauden aikana seitsemän kiloa. Projektin alussa näyttelijän tavoitteena oli mahtua koon 50 pukuun. Nyt hän kuitenkin paljasti, että pääsi pukeutumaan jo Jussi Gaalaan pukukoossa 48. Tavoite on siis jo saavutettu ja ylitetty, mutta ilmeisesti hyvät tulokset ovat kannustaneet miestä jatkamaan entistä sinnikkäämmin omaa elämäntapamuutostaan.

9kk tasasta treeniä takana. 91kg lähtöpaino, nyt 84kg. Olo ennen kaikkee henkisesti parempi, ku ikinä!😃🙌🏼 Mulle tärkeintä on ollu se, et hyvinvoinnista ja sen ylläpitämisestä on tullu selkeesti intohimo, jota on ehdottomasti ruokkinut, tottakai tulokset, mutta ennen kaikkea se, että monet muutkin on inspiroitunu mun omista rimpuiluista ja tsempannu sitä kautta jatkamaan ja tekemään entistä enemmän duunia tavotteiden saavuttamiseks. Kiitos siis siitä!☺️🙏🏼 Ei muuta, ku eteenpäin ja homma jatkuu!!😜💪🏼 Intoo kaikille treeneihin ja tsempataan jatkossakin toinen toisiamme!👊🏼 #fitforfifty #progress #socialworkout P.S. Vedin muuten mm. Jussi Gaalan pukukoossa 48!😉

A post shared by Mikko Leppilampi (@mikkoleppilampi) on