Amerikkalaispastori: ”Masturbointi on homoseksuaalinen akti”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen nettipastori Dave Daubenmire on väittänyt, että miesten masturboiminen voidaan yhdistää homoseksuaalisuuteen. Lukion jalkapallojoukkueen valmentajana myös työskentelevä mies kehoittaa kaikkia poikia ja miehiä lopettamaan masturboimisen, mikäli ei halua leimautua homoseksuaaliksi.

Pass the Salt -nimistä nettisaarnaohjelmaa pitävä Dave Daubenmire on julistanut, että miehen onanointi on sama asia kuin hän harrastaisi homoseksuaalista kanssakäymistä. Syynä on se, että miehet hyväilevät itseään – eli miestä. Vaikka sooloseksissä fantasioisi naisista, ei se hänen mukaansa riitä poistamaan sitä tosiasiaa, että samaan aikaan hyväilee miehen sukupuolielintä.

– Tässä vaiheessa paholainen saapuu mieleemme, koska annamme hänelle siihen kokonaisvaltaisen oikeuden, mies julisti.

Kerroimme taannoin tutkimuksesta, jonka mukaan vähintään 21 kertaa kuukaudessa ejakuloivat miehet alensivat eturauhassyöpään sairastumisen riskiä noin 22 prosentilla. Tutkijoiden mukaan säännöllinen ejakuloiminen alentaa syöpäriskiä siksi, että se huuhtoo syöpää aiiheuttavia kemikaaleja ja vanhoja soluja eturauhasesta. Masturboiminen on terveellistä ja turvallista.