Heidi yllätti – rinnat paljaana aurinkolomalla! Minne estot katosivat?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Heidi Klum on viihtynyt hyvin nuorempien miesten seurassa. Taannoin nainen seurusteli ohjaaja Julian Schnabelin pojan Viton kanssa. Vito oli 13 vuotta Heidiä nuorempi. Nyt Klum on löytänyt rinnalleen taas uuden nuoren mieskomistuksen. Hän seurustelee Tokio Hotel -yhtyeen kitaristi Tom Kaulitzin kanssa.

America’s Got Talent -tuomarina nykyään toimiva Heidi Klum kuvattiin tällä kertaa lomallaan Meksikon Cabo San Lucasissa erittäin poikkeuksellisesti rinnat paljaana. Ilmeisesti nuori rakastaja on saanut Klumin hormonit hyrräämään, sillä häntä ei ole viime aikoina juuri yläosattomissa nähty.

44-vuotiaan mallikaunottaren ja 28-vuotiaan muusikon lempi on leiskahtanut jo hetki sitten, mutta vasta nyt pariskunta on näyttäytynyt avoimemmin yhdessä. Nuori pari näytti hyvin rakastuneilta toisiinsa kun he ottivat omaa aikaa toisilleen kesken America’s Got Talent -ohjelman kuvausten.

Splash
Splash
Splash
Splash