Heidi Klum on kyltymätön – seksiä vähintään viisi kertaa päivässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumalli Heidi Klum seurustelee nykyään Tokio Hotel -yhtyeen kitaristi Tom Kaulitzin kanssa. Kaksikko ikuistettiin hiljattain paparazzien otoksiin, jossa huippumalli suuteli poikaystävänsä kanssa kiihkeissä tunnelmissa. Heidi Klum haluaa seksiä – ja paljon.

Splash

RadarOnline kertoo Heidi Klumin löhipiirin tietävän, että huippumalli ei kiinnostu miehistä, jotka eivät pysty täyttämään hänen seksuaalisia tarpeitaan. Nainen uskoo seksin parantavan hänen terveyttä ja jopa ulkonäköään. Hän on valmis harrastamaan rakkauden rakettimatkaa lähes missä tahansa olosuhteissa ja mihin tahansa kellonaikaan.

Muodin huipulle -ohjelman juontajana työskentelevä 44-vuotias huippumalli seurustelee tätä nykyä 28-vuotiaan muusikon kanssa. Klum on ollut naimisissa kaksi kertaa. RadarOnlinen mukaan osa naista tapailleista miehistä ei jaksa mallin kyltymätöntä elämäntyyliä, jossa harrastatetaan seksiä ainakin viisi kertaa päivässä.

#cherrybloossms in Tokyo …. 🌸❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on