Keräilijä tyrmistyi – Nintendo-pelien sisästä löytyi huumeita

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vanhojen Nintendo-pelien keräilijä sai enemmän kuin hän pyysikään ostettuaan pelikasetteja kirpputorilta. Pelien sisään oli kätketty huumeita. Yhdysvaltojen Georgiassa asuva Julian Turner kertoi Youtube-videossaan ihmetelleensä, miksi kaksi pelikasettia oli normaalia painavampia.

Hän päätti avata Rollergames ja Golf -pelit ja löysi niiden sisältä epäilyttävää ainetta sisältäviä pusseja. Turner ilmoitti löydöstään poliisille. Huumeiden epäiltiin olevan jopa viisinumeroisen summan arvoisia. Viranomaisten mukaan paketit vaikuttivat olleen pelikasettien sisällä jo kauan ennen kuin ne päätyivät kirpputorille.

Turnerin perehtyessä asiaan hänelle selvisi, ettei kyseessä ollut ensimmäinen kerta kun harmittoman oloisen Golf-pelin sisältä löytyi jotain outoa. Kotaku-sivuston mukaan eräs toinen keräilijä oli löytänyt ostamansa pelikasetin sisältä 5.000 dollaria 1980-luvulta peräisin olevina seteleinä.