Kanye West palasi Twitteriin – kirjoittaa kirjan twiittaamalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri ja perheenisä Kanye West on aiheuttanut moneen kertaan hämmennystä erikoisilla tempauksillaan sosiaalisessa mediassa. Kanye tunnetusti poistaa usein sosiaalisen median kanaviaan, minkä jälkeen hän toisinaan kuitenkin palaa takaisin sovelluksiin erikoisten julkaisujen kera.

Nyt Kanye West on jälleen palannut Twitteriin 14. huhtikuuta. Mies julkaisi ensin kuvia uusista YEEZY-lenkkarimalleistaan, minkä jälkeen hän on julkaissut pitkiä tekstejä jokaisessa twiitissään. Nyt mies paljasti, että hän kirjoittaa Twitterissä reaaliaikaista kirjaa.

Miehen syvälliset ja hyvin pohdiskelevat julkaisut Twitterissä ovat räppärin tapa kirjoittaa omaa reaaliaikaista kirjaansa sosiaalisessa mediassa. Hän täsmentää seuraajilleen, että hän ei halua yhdenkään kustantajan editoivan tai rajoittavan itseään, minkä vuoksi hän kirjoittaa ajatuksensa Twitterissä suoraan julkisesti kaikille. Pohdiskelevat twiitit ovat miehen tapa ilmaista itseään eikä hän tavoittele taloudellista hyötyä kirjalla, minkä vuoksi hän ei julkaise ajatuksiaan perinteisen kirjan muodossa lainkaan.