Norjan viranomaiset vaativat : Lopettakaa seksi liikenneympyröissä!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Norjan abien jokavuotisen russ-juhlan rinnalla suomalaiset penkkarit ovat kuin pyhäkoulun kevätretki. Koulun päättymisen kuukauden kestävään juhlintaan liittyy Norjassa usein runsasta päihteidenkäyttöä ja vapaata seksiä.

Suositusta Skam-sarjastakin tutun russ-juhlinnan myötä Norjassa on törmätty yllättävään ongelmaan. Jotkut nuoret harrastavat seksiä liikenneympyröissä, mikä häiritsee autoilijoita ja johtaa pahimmillaan jopa onnettomuuksiin.

Nyt Norjan tiehallinto onkin julkaissut tiedotteen, jossa seksin harrastamista liikenneympyröissä kehotetaan välttämään. Tiehallinnon mukaan kyse on vaaran aiheuttamisesta liikenteelle. Tiedote koski myös alasti silloilla juoksemista.

– Tempaus ei ole ehkä vaarallinen alasti olevalle. Autoilijat saattavat kuitenkin yllättyä alastomista ihmisistä niin paljon, että he unohtavat ajavansa, tiedotteessa kuvailtiin The Local -sivuston mukaan.