Kerrankin totuudenmukainen mainos treenitrikoista – tässä oikea käyttötarkoitus!

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitness-trendi on nostanut terveelliset elämäntavat ja sporttisen pukeutumisen viime vuosien aikana suositummaksi kuin koskaan. Urheiluvaatteita näkeekin yhä enemmän katukuvassa, ja esimerkiksi lenkkaritkin sopivat nykyään lenkkipolkujen lisäksi myös kaupungille.

Nyt Saturday Night Live on julkaissut huvittavan ja yllättävän paljon paikkansa pitävän sketsin, jossa nähdään hieman muunneltu Niken mainos. Videolla Niken uusia treenileggingsejä mainostaa neljä naista, joista yksi nyrkkeilee ja yksi juoksee, mutta kaksi makoilevat vain sohvalla.

Kotona viihtyvät naiset ovat huomanneet, että treenitrikoiden monet hyvät ominaisuudet sopivat erinomaisesti sohvalla löhöilyyn. Leggingsit ovat hengittävät, minkä vuoksi viltin ja läppärin lämpö eivät tunnu epämukavilta. Leggingsit joustavat, minkä vuoksi ne venyvät moniin mukaviin asentoihin. Kaiken lisäksi leggingsit myös kuivuvat nopeasti, minkä vuoksi pienet roiskeet virvoitusjuomista eivät haittaa löhöilyä lainkaan.