Näin taittelet viisi upeaa paperilennokkia – yksi palaa heittäjälleen takaisin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokainen lapsi on varmasti taitellut ja heitellyt paperilennokkeja. Toisinaan lennokit lentävät uskomattoman tasaisesti ja kantavat pitkän matkan ilmassa, mutta yleensä niiden matka on kuitenkin harmillisen lyhyt. Nyt paperilennokkeihin erikoistunut John Collins esittelee videolla viisi upeaa paperilennokkia.

John Collins on omistanut elämänsä paperilennokkien suunnittelemiselle, taittelemiselle ja lennättämiselle. Nyt Collins opastaa WIRED-kanavan kuvaamalla YouTube-videolla miten viisi todella kauniisti lentävää erilaista lennokkia taitellaan paperiarkista.

Erilaiset lennokkimallit vaikuttavat siihen miten lennokit lentävät. Ensimmäisenä mies taittelee hämmästyttävän bumerangilennokin, joka lopulta palaa takaisin heittäjälleen. Näiden lennokkien taittelemistekniikoiden haltuun ottaminen takaa sen, että lapset tulevat pitämään sinuakin paperilennokkinerona.