72-vuotias naimisiin 19-vuotiaan kanssa – ikä on vain numero?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teini-ikäinen Gary Hardwick rakastui palavasti häntä 53 vuotta vanhempaan naiseen, Almedaan. Yhdysvaltojen Tennesseen osavaltiossa asuva pariskunta meni naimisiin vain kahden viikon seurustelun jälkeen. He vannovat rakkautensa olevan perinteistä suhdetta aidompaa.

Maryvillen kaupungissa asuvilla Gary ja Almeda Hardwickillä on ikäeroa kokonaisen ihmiselämän verran. 19-vuotias Gary ja 72-vuotias Almeda tapasivat kaksi vuotta sitten pitseriassa. He kertoivat sen olleen rakkautta ensisilmäyksellä. Kuuden lapsenlapsen isoäiti ei välitä muiden mielipiteistä, sillä hän uskoo Garyn olevan hänen sielunkumppaninsa.

Oman mummonsa kasvattama Gary myöntää, että hän on aina ollut kiinnostunut itseään huomattavasti vanhemmista naisista. Almedan lapsenlapset myöntävät, että isoäidin uusi rakkaus tuntui aluksi oudolta, sillä Gary on heidän ikäisensä. Ajan kanssa he kuitenkin tottuivat ajatukseen ja uskovat, että rakkaus on paljon muutakin kuin iän tuomia numeroita.