Kim Kardashian julkaisi bikinikuvan – fanit huomasivat oudon yksityiskohdan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja perheenäiti Kim Kardashian julkaisi aiemmin hänen sosiaalisen median kanavillaan kuvan, jossa nainen otti mustissa bikineissä aurinkoa Kap Verdellä. Kuvan yhteydessä nainen kiitti hänen henkilökohtaista kunto-ohjaajaansa siitä, että hän piiskasi naisen kuntoon treenaamalla hänen kanssaan kuusi kertaa viikossa.

Upean vartalon lisäksi yllättävän monen fanin huomio on kiinnittynyt siihen, että naisen varpaat näyttävät olevan pedikyyrin tarpeessa. Twitterissä on alkanut leviämään bikinikuvasta zoomattu kuva naisen jalkaterästä, jossa etenkin pikkuvarpaan kynsi näyttää melko pitkältä.

Kuvassa monien huomio on kiinnittynyt pitkään ja keltaisen väriseen pikkuvarpaan kynteen. Kooka burra -niminen käyttäjä on vastannut Kim Kardashianin kuvaan otoksella, jossa pelkkä varvas on rajattu kuvaan. Henkilö kirjoitti Kardashianille kuvan yhteydessä: ”Rakastan sinua, mutta onko tämä todella sinun varpaankyntesi?”.